Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2427 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
DorHan napisał:
Joseph!
Ja niestety niegdy nie bylam A4, pod zadnym wzgledem.
Chcialabym sie polajac, ale to nie potrafie. I nie chce.

A tak po Polsku to juz nie potrafisz napisac?

Chyba ze to jakis dialekt ze slaska czy krakowa z tym A4, tirowka czy jak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
nie schlebiaj sobie ja sie martwie o watlych norwegow co przez ciebie wpadna w depresje i jeszcze na zwolnieniu beda rok czasu o potem na app 4 lata i straca taka dobra prace gdzienie nie mysieli przezycac wiecej jak jeden dokument dziennie - co moze doprowadzic do bankryctwa system socjalny ,i nawet podatki co ja place nie pokryja deficytu

znizasz sie do komentowania moich nieczestych wypowiedzi
czasem trzeba sie pochylic nad rodakiem

Jednoczesnie martwi mnie twoj stan egocentryzmu wraz ze znikomym zrozumieniem, iz nie posiadasz monopolu (!) na swobodne wypowiadanie swoich mysli.

no tego faktycznie nie rozumiem
kto to jeszcze oprocz mnie rosci sobie prawo do wyrazania moich mysli

ja tasiemca muzgu nie posiadam pomimo ze tak jak ty tez znam norweski i moje dzieci chodza do Videregående szkole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
tylko nie pisz ze tak gnebisz tylko polskich spolpracownikow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Moi drodzy poprzednicy w wypowiedziach!

Bezbronny lezacy kopie, gdyz to jest jedyna forma obrony/ataku mu dostepna.
Powodzenia w tym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
musi miec dobre ziolo skoro juz ataki lezacych trupow widzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Niedlugo zostane kultowa osoba na tym forum...tylu chetnych do komentowania moich wypowiedzi!
Prosze o wiecej, jezeli wam sprawia to przyjemnosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
cysiek2 napisał:
Moi wspolpracownicy wykazuja oznaki zdenerwowania, gdy z mina aniola klade im dokumenty na biurku i nadmieniam slodko " widze, ze sie nudzisz....zajmiesz sie ta sprawa? "

jaka brutalna niszczy ich zdrowie psychiczne a powinna kawe przynosic
To i tak kolezanka jest delikatna ja tylko wydrukuje raport aktywnosci i dam supervaiserowi a on zalatwia reszte ....nagle okazuje sie ze 70% norow caly miesiac nic nie robi....z tego 50 % nic nie robi dlatego ze nic nie umie wiadomo norweskie studia ucza uzywania papiru toaletowego nic wiecej W sumie to kraj Farmerow wiec co sie dziwic

OOOO Ku#¤"%.....no to super prace masz!!!!! Praca w firmie gdzie 70% ludzi nic nie robi , no i 50% nic nie potrafi.....
.... to znaczy dla mnie ze sami ulomni tam pracuja albo ty jestes tak zapatrzony w czubek wlasnego nosa ze nie potrafisz nikogo docenic....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
SENTEX pracujesz w nav ie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
O Norwegach:
- Wiesz, co powstanie, gdy podzielisz kartkę A4 na połowę? Norweska łamigłówka.
- Dwóch ludzi idzie nocą przez las. Jeden mówi: "Słyszysz? Wilki wyją." Na to drugi: "A może po prostu jakiś Norweg śpiewa".

Skandynawskie narody lubią dokuczać sobie nawzajem. W Szwecji, Danii i Norwegii krąży wiele dowcipów z udziałem przedstawicieli tych nacji. Przy czym dowcip może być ten sam, zmienia się tylko obiekt żartów.

O Norwegach przyjęło się mówić, że to prowincjusze w koszulach w kratkę i rozmawiają tak głośno, jakby sami znajdowali się na wierzchołku góry, a ich rozmówca u jej podnóża.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok